HTML

kNoEmI

Gondolatok, megérzések, vélemények, észrevételek.

Friss topikok

Linkblog

Gondolatok, megérzések, vélemények, észrevételek.

2010.08.24. 04:08 knomi

Megasztár és X Faktor sokadik

 Lfszt mindenkinek, jó estét. 

Ennek a sokadik szériának nem győztese, hanem vesztese lesz. Veszetese, mint Tóth Vera vagy az összes eddigi "győztes." Győztes.. akinek amúgy is gyenge egyéniségét még tovább rombolta egy teljesen előnyetelen, teszkós fellépésekre kötelező szerződés. Eddig bármelyik nyertes jobban járt volna, ha a pannonia zenekarral kimegy hajóra vendéglátózni egy norvég kompra. Mit látunk..? Vera, Hogyishívnak Izé Karamell,  Izé Laci, Villamos Tibó? Sztárok? Dehogy is! Felfújt, egy év alatt kipukkadó... nem... leeresztő lufik. (legalább kipukkadának, akkor legalább annyit tudtunk volna róluk, hogy valaha kemények voltak... nem, ők puhák és csak simán leeresztenek)

A megasztár nem sztárokat, hanem termékeket termel. Termékeket, amiket ideig-óráig lehet értékesíteni, aztán majd ha nem kell, mert jön a 6. széria, akkor lehet a kukába dobni. Maradnak a szánalmas falunapok gagyi playback előadásai Lolácska vag SP után.
 
Sztár péládul a Jagger, a Ringo meg a Presley, a többi mind csak utánozó majom. A megasztárosok pedig - saját akaratukon és hibájukon kívül - a majmolók majomjának legkisebb kis kurkászó szolgái. Ahelyett, hogy a saját dolgukat csinálnák, elverték a tehetségüket egy ilyen fosban. Csodálkozunk, hogy alkoholista, szomorú állatok lesznek mind?
 
Na mindegy... Aki a megától vagy a z iksztől várja karrierjének elindulását, az magára vessen.
 
Gyerekek, zenészek, énekesek figyelem! Ne rontsátok el a karrieretek az elején! Meló nélkül nem lesztek sikeresek, önálló gondolat és tehetség nélkül bszhtjátok az egészet.
 
Az új nyertes, Tucatházi Karaoki Manó ugyanolya lúzer, nyávogós Pélibarnadzsesszelősmindenhovábeleduvapsuvappozó tehetségtelen, csúnya, kisugárzásmentes lófütty lesz, mint az eddigiek. Baszki, rátok fogják erőltetni, hogy csak kőbányai zenészekkel lesz sikeres a banda! Ne!!! Kérlek, figyeljetek nagyon! Csak önállót, csak önállót!
 
Én szóltam.
 
Knomi

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása