HTML

kNoEmI

Gondolatok, megérzések, vélemények, észrevételek.

Friss topikok

Linkblog

Gondolatok, megérzések, vélemények, észrevételek.

2010.04.28. 10:46 knomi

Sólyom

Címkék: orbán sólyom új kormány

Sólyom László pár perce bejelentette, hogy Orbán Viktort jelöli kormányfőnek az Országgyűlés alakuló ülésén.

Orbán Viktor Sólyom minden kérdésére határozott, jól hallható igennel válaszolt. Úgy állt ott ez a két fontos ember a lámpák fényében, mint két félős kisiskolás. Úgy álltak ott, mintha csak azért vonultak volna vissza négyszemközti beszélgetésre a sajtótájékoztató előtt, hogy bemagolják és szépen, érthetően mondják fel a betanult szöveget. Orbán lila nyakkendője nem volt kifejezetten csinos. Az MTI fotósa pedig nem tud élességet állítani, képszerkesztője pedig nem kér másik képet az életlen helyett.

 No mindegy, a lényeg ez:

Gratulálok, igen, végre, újra! Ennek így kellett lennie és ez így lesz jó. Bizalmaz szavazott az ország, nagy felelőséggel járó bizalmat Orbán Viktornak. Jól fog élni vele, ebben biztos vagyok. Csak a szavazóknak, az országnak legyen elég türelme kivárni az eredményeket. Most legalább két évig mindenkinek hinnie kell a bajokból való kilábalásban, és ennek a hitnek szinte vaknak kell lennie.

Félek attól, hogy sokan gyors, könnyű segélyt, kényelmesen elérhető ajándékot "több pénzt" várnak az új kormánytól. Ez nem így lesz. Több munka, több kihívás, több feladat - ez lesz. És ha nem félsz a munkától, a feladattól, akkor a rászorulóknak lesz segély és neked pedig több pénzed!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://knoemi.blog.hu/api/trackback/id/tr171958565

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbánt kéri fel kormányalakításra Sólyom 2010.05.10. 18:56:13

Orbán Viktor elfogadta Sólyom László kormányalakításra vonatkozó a felkérését. Fideszes források szerint önmagán túl mutató jelentősége van annak, hogy Varga Mihály és Szijjártó Péter kísérte el Orbánt a Sándor-palotába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása