HTML

kNoEmI

Gondolatok, megérzések, vélemények, észrevételek.

Friss topikok

Linkblog

Gondolatok, megérzések, vélemények, észrevételek.

2010.04.28. 13:43 knomi

Zöld mezbe bújt zsidógyerekek...

Címkék: kuruc critical mass lófej zöld mez

http://kuruc.info/r/2/58656/

 
Zöld mezbe bújt zsidógyerekek (vezetésével) bénítják meg a fővárost

A Critical Mass kerékpáros felvonulás miatt a hidat 14 órától 16 óráig lezárják, az Erzsébet hídon pedig csak Pestről Budára lehet majd közlekedni – tájékoztatott a BRFK pénteken.

 

Most komolyan. Ez normális? Bármilyen szinten... legyek akár fasiszta, balos, jobbos, kurucus, jobbikos, emeszpés, indián, fehér, svájci, arab vagy lakcímemtől függően afro -amerikai, -európai, -ázsiai, -ausztrál, -magyar.

Valaki megindokolná, hogy mért kell ilyen címet adni egy sima MTI-s hír továbbközlésének?

Egy tavalyi kurucos cikk is gondolkodóba ejtett:

Az amúgy is nehéz forgalmi helyzetre való tekintettel idén a forgalomban közlekedve segítik majd a nagyobb dugók kialakulását és a problémásabb közlekedést a Che Guevara-pólós, raszta hajú, füves, lófejű zsidógyerekek és agymosott proli barátaik.

A legérdekesebb pedig egy kuruc.info szerkesztő első olvasatra békélkedő, de másodikra mégis gyűlölködő reakciója: http://kuruc.info/r/1/47059/

Kíváncsi vagyok, hogy a két szerkesztő ezt, hogy "boltolta le" egymással.

Másrészt az ilyen gyűlölködés háttere mindig valami kisebbrendűségi érzés. Mi lehet a háttérben? Nem találgatok, mivel a méret nem számít.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://knoemi.blog.hu/api/trackback/id/tr861959056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása